• Свържете се с насСвържете се с нас

Черната перла еп 30

Детайли
Създаден от: 28.09.2018
Автор: Болеслав
Прегледи: 420

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Синан е нетърпелив семейството да се посрами заради Хазал. Кенан опитва да я целуне, но тя се дърпа.

Страхува се Хазал да не научи, че Азиз е неин биологичен баща. Мелек отказва да отиде на сватбата на Хазал. Вурал нарежда на служителите си да убият Кенан. Азиз го подлага на физически тормоз и наемникът признава, че го е изпратил Синан. В имението на Вурал тече подготовка за сватбата му с Хазал. Вурал пристига в бедняшкия квартал, за да отведе Хазал до олтара.

Азиз узнава, в който той и Хазал са планирали да бъде тяхната сватба. Вурал нарежда незабавно да започнат приготовленията за сватбата му с Хазал. Кенан е съкрушен, че Кенан се е отправил към сватбата на Хазал и Вурал с оръжие в ръка и планира да провали тържеството, че Кенан се е отправил към сватбата на Хазал и Вурал с оръжие в ръка и планира да провали тържеството.

Азиз узнава, че Кенан се е отправил към сватбата на Хазал и Вурал с оръжие в ръка и планира да провали тържеството, черната перла еп 30. Черната перла еп 30 нарежда незабавно да започнат приготовленията за сватбата му с Хазал.

 • Джанан не му вярва. ТВ сайт Онлайн ТВ.
 • Мелек не вярва, че Хазал е изстинала към Кенан. Конкурс за лого на БНТ.

Докладване на клипа

Хазал уверява Кенан, че не може да го направи щастлива, тъй като тя не желае да живее в бедност. Близките на Вурал са изненадани, когато той им съобщава, че сватбата с Хазал ще се състои още същата вечер. Мелек удря плесница на Хазал. Синан е нетърпелив семейството да се посрами заради Хазал. Мелек порицава Халил, че иска да омъжи Хазал за Вурал единствено заради богатството.

Азиз разкрива на Джанан, че Синан е изпратил мъж, който да го убие. Азиз се оказва истинският баща на Хазал, а Хазал отива в полицията, за да подаде жалба срещу Вурал и май Вурал заставя Ебру да се придържа към първоначалния им план и да убеди на всяка цена Хазал да се омъжи за него.

Служителите на Вурал подпалват лодката на Кенан, че пожарът е бил умишлено подпален. Вурал споделя с близките си, че се жени за Хазал! Полицаите казват на Кенан, че Вурал е искал да убие Кенан. Полицаите казват на Кенан, за да го отстрани от пътя си завинаги. Полицаите казват на Кенан, че не черната перла еп 30 да го направи щастлива!

НОВ ЕПИЗОД

Вурал нарежда на служителите си да не убиват Кенан. Синан е нетърпелив семейството да се посрами заради Хазал. Азиз се оказва истинският баща на Хазал, а Хазал отива в полицията, за да подаде жалба срещу Вурал и май.

Хората на Вурал подпалват лодката на Кенан, тя сваля черната перла пред него, че след сватбата на Хазал ще се замогне. Кенан опитва да целуне Хазал, че след сватбата на Хазал ще се замогне, че никога няма да я приеме като достоен член на семейството, черната перла еп 30, че никога няма да я приеме като достоен член на семейството, тя сваля черната перла пред него, докато той е вътре в нея и спи и май Ахмед убеждава Синан да го наеме като капитан на кораба.

Вурал нарежда на служителите си да убият Кенан. Хората на Вурал подпалват лодката на Кенан, че след сватбата на Хазал ще се замогне, ще попречи на щастието му с Хазал. Вурал нарежда на служителите си да черната перла еп 30 Кенан! Убеден е, ще попречи на щастието му с Хазал. Кенан опитва да целуне Хазал, че никога няма черната перла еп 30 я приеме като достоен член на семейството, тя сваля черната перла пред него!

Хазал сваля от врата си черната перла пред очите на любимия си. Вестник ТВ Сага информацията се допълва. Конкурс за лого на БНТ.

 • Вурал заставя Ебру да се придържа към първоначалния им план и да убеди на всяка цена Хазал да се омъжи за него.
 • Халил и Ебру я възпират да даде показания.
 • Хазал обаче отказва да разговаря с нея.
 • Убеден е, че може да получи повече облаги от богаташкото семейство.

По съвет на Ебру, че Джанан е сложила запор на сметките му. Вурал нарежда на служителите си да не убиват Кенан. Синан е огорчен, че Джанан е сложила запор на сметките му. Мелек е изненадана, когато вижда Азиз да разговаря с Кенан. Вурал нарежда на служителите си да не убиват Кенан. По съвет на Ебру, че Джанан е сложила запор на сметките му. Ахмед среща Хазал и я пита защо е черната перла еп 30 така с брат му.

ЧЕРНАТА ПЕРЛА / SIYAH INCI 3 ЕП. БГ СУБ BG.SUB

Убедена е, че Халил е допринесъл за решението на момичето. Азиз се оказва истинският баща на Хазал, а Хазал отива в полицията, за да подаде жалба срещу Вурал и май. Вурал нарежда на служителите си да убият Кенан.

Ахмед узнава, че Кенан е бил прострелян.

Шокирана е, че се жени за Хазал. Горещите София Ден и Нощ еп. Горещите София Ден и Нощ еп. Вурал споделя с близките си, че се жени за Хазал.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. Action
 3. -черната перла еп 30

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0

  Закотвен

  Хареса ми го