• Свържете се с насСвържете се с нас

Твоят мой живот еп 23

Детайли
Създаден от: 12.10.2018
Автор: Хачо
Прегледи: 655

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Отново ги моли за работа. Озан се ядосва, че за всичко е виновен Джихан. Рахми, Йозкан и Озан коментират снимките, публикувани от медиите на двете приятелки.

Те се съгласяват да го наемат. Рахми не може да повярва, че майката на Дилара е изневерила на мъжа си с този човек. Рахми следи бащата на Дилара. В това време Дамир звъни от болницата. Джансу се опитва да я придума. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема — филм. Хазал се прибира отново сама и тайно гледа телефона си дали младежът не я е търсил.

Дилара отива при Екрем. Рахми се ядосва, че онези типове може да убият двете жени. Рахми се ядосва, но си тръгва отчаян. Тя обаче не е съгласна. Митхат я наблюдава сладко от ягоди рецепти, че онези типове може да убият двете жени. Търсено днес нови епизоди на съдби на кръстопът завинаги свързани еп. Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Дениз решава да приеме това дете.

Джандан и Асуман отиват при Екрем. Хазал отказва да се храни. Дава й телефона да се обади на Дамир. Дори споделя това, което са видели у бившите осиновители с останалата част от семейството. Хазал се прибира отново сама и тайно гледа телефона си дали младежът не я е търсил.

Асу се разплаква пред стареца. Рахми се ядосва, че онези типове може да убият двете жени.

Страхува се за дъщеря си, но е принуден да чака докато историята стигне до социалните служби. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм.

Страхува се за дъщеря си, но е принуден да чака докато историята стигне до социалните служби. ТВ сайт Онлайн ТВ. ТВ сайт Онлайн ТВ?

Джихан и Йълдъръм разследват връзките на Харун с мафията. Рахми се ядосва, че онези типове може да убият двете жени. Гледай видео запис от сериала онлайн , тук или тук или тук необходима е безплатна регистрация Всяка сьбота и неделя вечерта от 21 до 23 часа И всяка неделя и понеделник сутринта от 6 до 7 и 30 по Бтв Лейди сезон 2 на Сериала Твоят мой живот.

Дилара отива при Екрем. Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub. Дилара отива при Екрем. Рахми следи бащата на Дилара. Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub. На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, твоят мой живот еп 23 Дилара му е дъщеря.

Разказва измислена история, че Дилара я е изгонила, когато е отишла да говори с нея. Екрем отива в имението. Двамата възрастни пият кафе.

Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Уилям Дефо твоят мой живот еп 23 Лоша провинция по Диема - филм. Дилара настоява Хазал да се откаже от любовта си, но момичето е категорична, защото се чувства като заложница в тази къща. Отново ги моли за работа? Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм? Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком.

Моли я да навести господин Екрем. Дава й телефона да се обади на Дамир. Той споделя на Рахми, че Дилара му е дъщеря. Конкурс за лого на БНТ.

Харун се чувства неловко и си тръгва. Дилара отива на свиждане. Харун се чувства неловко и си тръгва.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. Action
  3. -твоят мой живот еп 23

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0

    Закотвен

    Хареса ми го