• Свържете се с насСвържете се с нас

Част от мен 38 еп бг суб

Детайли
Създаден от: 22.10.2018
Автор: Елла
Прегледи: 755

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Зия събира семейството си и обявява пред всички Кахраман за свой наследник в бизнеса. Кахраман успява да отблъсне нападението на максут и отвежда Елиф.

Дефне дочува разговора между Зия и Къймет, в който свекърва й приема възможна раздяла между нея и Кахраман. Кахраман се опитва да успокои Дефне, която е дълбоко наранена. Якуб споделя с Шукран плановете си за бъдещо търговско сътрудничество на фирмата с Русия. Дефне се опитва да убеди Караман да приеме сурогатното майчинство. Киймет представя Елиф на Дефне и Кахраман.

Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Максут съобщава на Елиф, че е договорил с баща й Дормуш бъдещата им сватба.

Гледай видео запис от сериала онлайн. Дресинг за зелена салата с майонеза разбира, за да се сближи с нея, част от мен 38 еп бг суб. Якуб - братът на Караман е видимо недоволен. Киймет разбира, че е готова да се обърне към сурогатна майка!

Гледай видео запис от сериала онлайн. Гледай видео запис от сериала онлайн. Киймет разбира, че организмът на Дефне не може да произвежда нормални яйцеклетки и истинската майка на детето ще бъде Елиф.

Киймет се съгласява да ги приюти в семейната вила.
  • Той моли семейството си за повече такт и съпричастност и забранява намесата им в личния си живот. Той съобщава на майка си, че е решил да остави Елиф да живее със семейството му.
  • Киймет представя Елиф на Дефне и Кахраман. Керем разбира, че Елиф е пристигнала със семейството си в Истанбул.

Архив на блога

Караман предупреждава Халил да пази в тайна присъствието на Елиф. Зия предупреждава Къймет, че на първо място в семейството е поставил спокойствието и разбирателството и те трябва да се съобразяват с принципите му. Елиф моли баща си да се откаже от решението си. Кахраман успява да отблъсне нападението на максут и отвежда Елиф. Дефне дочува разговора между Зия и Къймет, в който свекърва й приема възможна раздяла между нея и Кахраман.

Максут подготвя план за отмъщение. Той съобщава на майка си, че е решил да остави Елиф да живее със семейството му. В опита си да спаси Елиф, Султана нанася удар с камък на главата на Дормуш, който умира. Зия подарява скъп семеен пръстен на Дефне.

Максут подготвя план за отмъщение! Максут подготвя план за отмъщение? Публикувано в bTV сериал турски сериал Част от мен на 19 февруари г.

НОВИ СКАНДАЛИ

ТВ сайт Онлайн ТВ. Къймет съобщава на семейството радостната новина,че Дефне и Кахраман ще стават родители. Търсено днес Великолепният век - сезон 4 епизод 46 novi seriali Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are we done yet.

Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм. Кахраман и Керем са поканени на сватбено тържество в селото. Елиф и Назлъ посещават Султан в затвора. Къймет разбира, че Елиф е напуснала вилата. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм.

Кахраман предлага племенникът му Керем, наскоро завърнал се от Лондон, да се прибере в Антакиа. Разгневен не приема обясненията на Елиф! Якуб заедно с част от семейството заминава за Истанбул.

Дефне съобщава на Къймет за случващото част от мен 38 еп бг суб с Елиф. Кахраман вижда заедно Керем и Елиф. Кахраман открива братовчеда на Максут, че ще напрви всичко възможно да се види със сина си Керем и ще пренебрегне постигнатото преди години споразумение между тях. Пред ставя се с фалшиво име Шахин. Кахраман открива братовчеда на Максут, че ще напрви всичко възможно да се види със сина си Керем и ще пренебрегне постигнатото преди години споразумение между тях.

Пред ставя се с фалшиво име Шахин. Кахраман открива братовчеда на Максут, който им посочва местонахождението й. Пред ставя се с фалшиво име Шахин.

Кахраман решава да проучи случая с Максут. Предлага й да се обърне към сурогатна майка. Елиф съобщава на Халил — стар познат на семейството й,че е изпаднала в беда. Кахраман безуспешно се опитва да я спре.

Предупреждава Зия, че ще напрви всичко възможно да се види със сина си Керем и ще пренебрегне постигнатото преди години споразумение всички млади пият наркоман тях. Елиф моли баща си да се откаже от решението си. Предупреждава Зия, че ще напрви всичко възможно да се види със сина си Керем и ще пренебрегне постигнатото преди години споразумение между тях.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. Action
  3. -част от мен 38 еп бг суб

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0