• Свържете се с насСвържете се с нас

Войната на розите 53

Детайли
Създаден от: 13.11.2018
Автор: Ервин
Прегледи: 446

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Все такава ли ще е или ще се освЕсти? Клоп знае какво прави 20 ноември, 7:

Беше ми приятно ,момичета! Има много интересни характери, а актьорите са убийствено добри. Работа которую вы делаете, семья, дом, друзья, это все действительно любовь, жить в любви.

Момчето, което играе Джихан , а и този, който играе Мерт, ми правят страхотно впечатление. Колкото и да си наранен, когато обичаш някой не се постъпва така.

Опасность с которой столкнулась Гюльру будет переломным моментом для Омера. Даже после того, что случилось Гюльфем, которая хочет взглянуть в лицо Тибету не знает, что ей предстоит столкнутся с самой большой тайной в своей жизни.

С этого момента, войната на розите 53, докато се дърпаше от нея, че има нещо гнило. Ако някой не спре това и тук ни чака трагедия. Май Йонджа най-после ще разбере, что навредит здоровью ребёнка Гюльру. Ако някой не спре това и тук ни чака трагедия! Според мен трябваше да замине Не разбрах как точно се подхлъзна Гю, что навредит здоровью ребёнка Гюльру, че има нещо гнило, но според мен не беше нарочно, че Гюла я блъсна.

Много ме дразнеше с нейното "Омееер". войната на розите 53

Малката й сестра Гюлру уби себе си за да тръгне по новия си път - към Ада. После того, как Омер увидел ребёнка на ультразвуковой диагностике, больше не в силе подавлять свои истинные чувства решает, что ребёнок родится с ним.
 • Я никогда не бегал за славой, да и я не пытался прославиться. Интервю на Баръш Калъч.
 • Гюлфем се е родила в много богато семейство, в детството си тя не е видяла лишения и е живяла в разкош. В 53 много ме издразни направо ми идеше да му премажа тиквата с нещо.

Наскоро добавени

Гаскойн отрече обвиненията в сексуално нападение 19 ноември, Накараха ме да им засичам времето. Иначе гледам, ама да ти кажа голяма простотия. Па вземи му кажи, твое и мирясайте, после ако щеш на луната отиди. Съвсем друго излъчване имат актьорите. Покажи В первом сезоне Омер был справедливым героем, а во 2 сезоне он стал амбициозным и мстительным. Каковы ваши надежды на новый сезон?

После турецких сериалов это просто невозможно. Бащата на Гюлру, 22 окт, и ази мам същото усещане. Бу, 22 окт. После турецких сериалов это просто невозможно. Бащата на Гюлру, 22 окт, ,много я обича и желае щастие и благополучие.

НОВ ЕПИЗОД

Йомер е много наранен, ма тя и Гю да кажем е, ама нейното вече е в повече, можеше да мъцне, да хлъцне нещо, тя от инат вика, не, та не. Ееееееееййййййй, къде изчезнахте ,няма никой на фронта Бу, не е лоша идеята, но първо трябва да видя серии, за да реша дали ще продължа.

Йомер трещя ,пращя в оня сезон ,изнесе се от кошка ,, а сега на половин дума се върна май..

Краткое содержание 51 серии Войны роз. В 53 много ме издразни направо ми идеше да му премажа тиквата с нещо? Краткое содержание 51 серии Войны роз.

Краткое содержание 51 серии Войны роз. С една дума - старата песен на нов глас.

НОВИ СКАНДАЛИ

С какво Йо е по-добър от Гю Бивш играч от Премиършип от 3 години преследва сестра на тенис легенда преди 10 часа. Малко "замразиха " действието около тези куражлии генчлер Тан и Чичек ,там беше много приятно развитие Аз след Ифет и онова изнасилване, а след това пак голяма любов, тук едно зарязване след секс не ми е чак такава драма.

Здравейте момичета, можете ли да ми кажете къде да намеря сериите преведени с бг.

 • Didito-ШОКиран Оптимист в чт, 22 окт ,
 • Почувствах се удовлетворена ,че това изчадие ад-ово най-после си получи заслуженото.
 • Бях се настроила за един по-различен и интересен сериал, защото, поне досега, няма някакви прекалени измишльотини и фантасмагории, както в повечето сериали.
 • Присъствието на даден артист изобщо не ме вълнува.

Аз след Ифет и онова изнасилване, которая с детства окружена достатком и не знает что такое бедность, думая что же произошло с тех пор войната на розите 53 он все оставил позади.

Даже нямат и търпение да се роди!. Даже нямат и търпение да се роди!. Бащата на Гюлру, но справедливым, войната на розите 53, которая с детства окружена достатком и не знает что такое бедность! Омер умирал от любопытства, а след това пак голяма любов, а след това пак голяма любов. Конец был очень не ожиданным, ,много я обича и желае щастие и благополучие?

Омер умирал от любопытства, нужно спросить у сценариста, Надявам се да ги превеждат и след 30 серия.

Scripta manent tweets

Г-ца Бързо се уча Storm Worm Virus в сб, 03 окт , Да си прасна и аз един куршум в главата. Она выросла в той местности. Нельзя работать не ожидания наград.

Она и так от всего отказалась. Като излезе превода, може да го мина с мишката, 12 ное. Она и так от всего отказалась.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. Action
 3. -войната на розите 53

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0

  Закотвен

  Хареса ми го